Имај свој стил, чувстувај се силно, биди секси!

Shopping Cart

  • No products in the cart.

Начин на испорака


Intima.mk ги испорачува своите продукти на територијата на републиката со помош на доставната компанија Карго Експрес.

Наплата


Intima.mk ги наплаќа своите продукти при достава, преку фирмата соработник

Што е вклучно во испораката


Во испораката се вклучени нарачаните продукти, спакувани во прекрасна кутија спремни за подарок.

Рок за испорака


За целата земја рокот на испорака е 48 часа по потврдувањето на вашата нарачка, односно зависи од рокот за испорака на фирмата-соработник.

Цена за испорака

Intima.mk обезбедува бесплатна испорака на своите клиенти.

Испораката е ограничена на територијата на Република Македонија.