Имај свој стил, чувстувај се силно, биди секси!

Shopping Cart

  • No products in the cart.

За нас

Intima.mk е единствената интернет продавница во Р. Македонија која ви нуди луксузна долна облека достапни директно од удобноста на вашиот дом.
Нашиот асортимант се одликува со елегантни и секси сетови на грандици и килоти, коќници и корсети изработени од високо квалитетни материјали. Целиот асортимант е во производство на Обсесив од Полска.
www.obssesive.com

Приватност

Intima.mk е целосно посветена на вашата приватност. Вашите податоци нема да бидат искористени за било какви цели, нити ке бидат одкриени и предадени на трето лице.

Заштита на податоци

Податоците кои вие ги оставате на нашиот сајт ке бидат искористени единствено за достава на бараниот артикал. Intima.mk гарантира за заштита на вашите податоци и ве уверува дека тие нема да бидат користени и предадени на трети лица.